Linkajánló

Címlap Anyagok

Felhasznált anyagok:

-horganyzott,
-horgany,
-alumínium,
-vörösréz,
-festett lemezek.

Minőségi termékek:
-Lindab,
-Prefa.
-Rheinzink,
-VM  Zink.

 

Lindab

 

A Lindab Rainline egy kiváló minőségű ereszcsatorna rendszer, ami rendkívül tartós és könnyű szerelni.

Szakemberek fejlesztették szakembereknek, akiknek az idő múlásával a kedvenc rendszerükké vált. Nem kis mértékben azért, mert a Lindab Rainline fizikai tulajdonságai sok évtizedig rozsdásodás és szivárgásmentes használatot biztosítanak.

A kiváló minőségű rendszer

- 10 különböző színben kapható

- Komplett, rugalmas és könnyen szerelhető

- Erős, tűzi horganyzott acéllemezből készül

- Tartós műanyag bevonat

- Jó időjárás-állóság jellemzi

- Kiváló átrozsdásodási védelem

- Esztétikus, elegáns megjelenés

 

PREFA

 

A PREFA termékek alapanyaga az EN 1396 szabvány előírásainak megfelelő ötvözet. A Prefa Classic, Prefa Zsindelyek és Prefa Rombuszlemezek, lefolyócsövek és csatornarendszer bevonata Coil-Coating eljárással készül és megfelel a brüsszeli székhelyű ECCA (European Coil Coating Association) szigorú előírásainak. A PREFA Classic, PREFA Zsindelyek és PREFA Rombuszelemek anyagára vállalt 40 év garancia törés, rozsdásodás és felfagyás ellen, természetes környezeti igénybevétel és szakiparos vállalkozás által végzett szakszerű kivitelezés esetén!

 

 

 

Miért Rheinzink?

-Mert egy természetes felület szépségével semmilyen mesterséges felület nem versenyezhet! A műkő is "majdnem" ugyanolyan, mint egy természetes kő. De azt mindenki tudja, hogy a gránit egy nemes anyag, ami egyre szebb lesz, míg a kő-utánzatok a létesítés pillanatában még valamennyire hasonlítanak, később azonban...
-A Rheinzink anyaga TELJES VASTAGSÁGÁBAN az a védőréteg, amivel a korrodálódó anyagokat a rozsdától védik. (Így született a horganyzott acéllemez, amit sokszor még bevonattal is védenek, hogy az élettartama valamennyivel meghosszabbodjon...)
A Rheinzink-nél azonban nincs mit védeni, mert MAGA A VÉDŐRÉTEG, aminek tulajdonságait titán és réz ötvözőanyagokkal még tovább javították.
-A fentiek miatt élettartama jóval meghaladja azokét az anyagokét, amelyeket védőréteggel kell védeni. 15-20-30 év helyett a Rheinzink élettartama 80-150 év is lehet, lejtéstől és környezettől függően. Ennyi ideig nem kell festeni, nem kell tetőt felújítani, nem kell a házat felállványozni. Így lesz a látszólag drágábból, olcsóbb!
-Nem fakul, nem foltosodik. A RHEINZINK PATINÁSODIK, ami a természetes felületű, nemes anyagoknál magától értetődik.
Róla nem válik le semmilyen festék, hiszen nincsen rajta semmilyen festékréteg, amivel ilyesmi történhet. Nem csinál egy igényes épületből raktárhatású házat, éppen hogy értékesebbé teszi a vele készült épületeket. Hiszen ezt minden építész tudja, a ház építészeti minősége nem választható el a benne felhasználtanyagok minőségétől!
-A RHEINZINK A TERMÉSZET SZÍNE, AMI FELÉRTÉKELI A HÁZAT -minnél korosabb, annál inkább.
Németországban már kialakult annak a kultúrája, hogy egy teljes vastagságában nemes anyagú fedés többet ér.

1. Anyagmegmunkálási tulajdonságok:
A RHEINZINK a legkevésbé repedésérzékeny horganylemez a piacon. Még hideg időben is – 0-5 fok között – jól bírja a hajlítást. Egyedülállóan egyenletes kristályszerkezetének köszönhető mindez, hiszen high-tech gyártási eljárással, folyamatos öntvehengerlő berendezéssel készül.
2. QUALITY ZINC minősítés
Nincs még egy titáncink, amelyik eléri a Tüv Rheiland Minősítő Intézet QUALITY ZINC minősítési szintjét. Ez is a fejlett gyártásnak és minőségellenőrzésnek köszönhető.
3. Felület
Világosra patinásított felület.
Vannak előpatinásított horgany lemezek, amelyek foszfátozásos patinát kapnak gyártáskor.
A RHEINZINK-nél nem bevonatréteget visznek a felületre, hanem anyagában marják, antikolják a felületet.
Ennek köszönhetően az előpatinásított RHEINZINK lemezek felülete szinte megegyezik a természetes úton kialakuló patináéval.
Sötétre patinásított felület.
A RHEINZINK sötétre patinásított lemeze is eltér más gyártók eljárásától.
Itt sem felületi foszfátozásról van szó, hanem az ötvözetösszetétel változik a réz javára.
Ezért a RHEINZINK patina-pro graphite-grey lemez nem fehéredik ki, mint más gyártók antra lemeze.

A minőség új szintje
qualityzink A QUALITY ZINC minősítést csak olyan termékek érdemelhetik ki, amelyek megfelelnek e követelményrendszer szigorú vizsgálati kritériumainak. A követelmények kielégítését független minőségvizsgáló intézet évente többször, előre nem bejelentett időpontokban történő helyszíni vizsgálatokkal ellenőrzi. A QUALITY ZINC minősítés igazolja a titáncink előállítása és feldolgozása során a szokásos mértéken felüli gondosságot, és magas mércét állít fel különösen a fizikai és a technológiai jellemzőkkel, valamint a kémiai összetétellel szemben. A QUALITY ZINC minősítést mindmáig egyedül a RHEINZINK®-termékek érdemelték ki.

 

  

Vm Zinc
 

Alkalmazások és VM ZINC® anyag

Számos okból érdemes a VM ZINC®-et választania tető- és homlokzatfedéshez.

A horgany természetes módon áll ellen a korróziónak, igen tartós, és nem igényel költséges karbantartást.

Emellett a horgany rugalmassága, alakíthatósága, sokoldalúsága és kellemes megjelenése révén a fantáziadús építési projektek ideális építőanyaga, legyenek azok családi házak vagy kereskedelmi komplexumok, középületek vagy magánprojektek.

A VM ZINC® egy élő, nemes anyag, amely kiemeli a tetőfedő munkáját és az építész kreativitását. A VM ZINC® mint színesfém természetes módon gondoskodik önmaga védelméről. Idővel vonzó világosszürke patinát alakít ki magán. Nem rozsdásodik, csak csekély vagy semmilyen karbantartást nem igényel, kiválóan ellenáll a korróziónak, és tökéletesen vízzáró. A VM ZINC® tartóssága és hosszú távú költséghatékonysága a megmunkálás és alakítás széles lehetőségével párosul.

A VM ZINC® eredete
A horgany a cink-szulfid ércből kivont természetes anyag. A cink-szulfid égetését, az így nyert cinkoxid redukálását és az elektrolízis általi finomítást magába foglaló kohászati folyamat végére áll elő az építőiparban használatos horgany. A meleghengerlés után a lemezek és nagy tekercsek és kis tekercsek készen állnak arra, hogy késztermékké alakítsák őket.

VM ZINC® termékek és rendszerek
Napjaink építészei és ingatlantulajdonosai kimutatják az anyaghoz való ragaszkodásukat. Lelkesedésük abban jut kifejezésre, hogy az épület minden funkciójához alkalmazzák a horganyt.

Az építész immár láthatja, hogy projektje a horganyt átalakító tetőfedő kezei közt alakot ölt. Az épület héjazata életre kel, a fény és a kontrasztos árnyékok játszani kezdenek egymással. A horgany mindenfajta építészeti alkalmazásra megfelel.

 

 

Névnap

Ma 2024. május 03., péntek, Tímea és Irma napja van. Holnap Mónika és Flórián napja lesz.

Válasszon nyelvet

Hungarian English French German Romanian Russian Spanish